Garageportar för BRF och HRF

Idag är det inte lätt att hitta rätt i djungeln av stora leverantörer och återförsäljare av garageportar för bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar och samfälligheter. Om problem uppstår kan de vara svåra att få tag på svarar inte i telefon.

GF Port och Montage är ett litet företag och investerar mycket i den personliga kontakten. Trygghet är viktigt för oss och vi finns där även efter att jobbet är avslutat om problem skulle uppstå. Så går er förening i tankarna att byta era gamla och eventuellt farliga garageportar så hjälper vi er gärna hela vägen från planering till färdiga pålitliga garageportar.

Så här går ett byte av garageportar till i 5 steg:

Steg 1:

Vi bokar in ett möte ute hos er, där vi går igenom olika alternativ och ser vad som passar er bäst.

Det kan vara allt ifrån porttyp, utseende, eldrift till om det går att bredda öppning etc.

Steg 2:

Vi tar fram ett förslag på de portarna ni önskar samt på vilket arbete som skall utföras.

Steg 3:

I god tid innan montaget tar vi kontakt med er och delger viktig information om hur vi kommer arbeta oss fram under monteringen. Detta för att få till en så snabb, smidig och säker process som möjligt.

Steg 4:

Det är dags att sätta igång med demontering och montering. Allt demonterat material kommer fraktas bort samma dag för återvinning så ni slipper handskas med dessa problem.
Alla produkter vi jobbar med är CE-märkta och typgodkända gentemot varandra.

Steg 5:

Service och underhåll är nödvändigt för portarnas livslängd samt säkerhet. Vi går igenom med er vad som är viktigt att tänka på när det gäller skötsel. Vill ni slippa att behöva tänka på detta finns även möjlighet att skriva ett serviceavtal så sköter vi detta åt er.

Garageportsbyte i bostadsrättsförening – före och efter

Boka ett gratis hembesök